El tiempo - Tutiempo.net

+34 972 46 80 51

L’entorn

No cal allunyar-se de la casa per trobar-se en plena natura, explorar descobrir i aprendre a l’aire lliure, amb l’hort, el bosc i els animalons que envolten Mas Vinyoles.

Disposeu d’un espai acollidor i tranquil on gaudir d’un bon esmorzar per a començar el dia. A la terrassa hi podreu prendre quelcom mentre deixeu passar plàcidament el temps. També us podreu refrescar de la calor de l’estiu a la piscina.  Les rodalies amaguen caminets per passejar i gaudir de la natura.

El massís de les Gavarres, situat a l’extrem septentrional de la Serralada Litoral catalana i a cavall des de les comarques del Baix Empordà i el Gironès, ofereix un extens paisatge forestal, de prop de 350 kilòmetres quadrats repartits en una vintena de municipis.

El conjunt del massís atresora valuosos recursos forestals, una de les millors mostres de sureda i pinedes de pinastre del país, i constitueix una excel·lent reserva de poblaments florístics i faunístics mediterranis, amb especies singulars.

La salvaguarda dels valors culturals paisatgístics, culturals i socials de les gavarres va motivar la inclusió d’aquest espai al pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN) aprovat el desembre de 1992, la superfície protegida i delimitada com a espai d’interès natural de les gavarres compren 28.740 Ha.

La Costa Brava comença a la desembocadura del riu Tordera (Blanes) i acaba a la frontera amb França, amb més de 200 km de costa. El terme Costa Brava, fou publicat inicialment a la La Veu de Catalunya el 12 de setembre de 1908 per Ferran Agulló. es refereix al seu paisatge agreste, ple de roques.  En aquesta costa es troben les Illes Medes on es poden fer diverses activitats lúdiques. Els Aiguamolls de l’Empordà és una visita imprescindible pels fanàtics de l’ornitologia.

Girona és una ciutat amb un call jueu molt recomanable de visitar, ideal per passejar per les cases de l’Onyar, la catedral i altres llocs emblemàtics. A més distància trobem Figueres, amb el Museu Dalí com a punt referent.